HALOZAT / NETWORK OF EDEN

Reports < Back00:00

> Neofasiszta plakátok árasztották el Budapest utcáit

H U / 2 7 / 9 2 0

MESS GE28 > Kikerültek Budapest utcáira a NEGATION plakátjai. Ausztria, Szlovákia és Románia után Magyarországot is elérte a Készülj a háborúra! kampány. Ezzel újabb fontos lépést tett a Bajor Szabadállam paramilitáris szervezete, hogy megerősítse pozícióját a közép-kelet-európai régióban.

> Annak ellenére, hogy Magyarország Alaptörvénye értelmében tilos közterületen olyan fegyveres szervezetnek propaganda-tevékenységet folytatni - ide értve bármilyen közterületi akciót, demonstrációt, röplapot -, amelyik nem köthető a Magyar Honvédséghez, a plakátok teljesen legálisan kerültek ki. A NEGATION a Magyar Véderő mögé állva ugyanazt a lokális stratégiát követte, mint a környező országokban. Keresett egy társszervezetet, aminek a színeiben kampányol.

Az biztos, hogy erre nem igazán mondhatjuk, a hátunk mögött történt. Minden a szemünk láttára megy tönkre.
- Ban Péter, Magyarország ideiglenes kormányfője

> Bécsben általánosan elfogadott, hogy rendfenntartó feladatokra a NEGATION alakulatait vezénylik ki. Amióta Németországban betiltották a szervezet működését, új együttműködési lehetőségeket keresnek Kelet-Európában. Várhatóan az Európai Bizottság nem fog megszólalni az ügyben, mivel sok képviselő szerint ez egyfajta biztosíték az orosz fenyegetés ellen a térségben.

Reports < Back00:00

A Hálózat minden felhasználónak anonimitást biztosít váltottsoros SpyKill és DeAct kódolással. Nem tárolunk felhasználói adatokat, nem adunk kormányzati hozzáférést adatbázisunkhoz. Ügyeljen rá, hogy ne lépje túl az időkorlátot.