HALOZAT / NETWORK OF EDEN

Reports < Back00:00

> Megelőző nukleáris csapással fenyeget a SOLO TANGO kódnevű utasítás

H U / 2 7 / 9 2 2

MESS ED21 > A brit védelmi miniszter a novemberi események után a hadsereg legmagasabb készültségi fokozatát rendelte el, aminek értelmében a brit hadsereg azonnal nukleáris csapással torolja meg a szigetország ellen irányuló agressziót.

A nukleáris elrettentő erő fenntartásának éppen az az értelme, hogy az ellenség, ha támadásra szánja el magát, biztos legyen a megtorlásban.
- Theresa May, 2016

> A brit vezérkari főnök az egykori miniszterelnök szavait idézve kijelentette, minden országukat ért támadásra nukleáris válaszcsapással fognak válaszolni. Ennek a fenyegetésnek legfőbb eszköze a teljesen megújult Dreadnought osztályú atom-tengeralattjáró flotta, mellyel a Brit Királyi Haditengerészet a leghatékonyabb önálló nukleáris csapásmérő erőt képviseli Európában.

> Az orosz hírszerzés információi szerint a legmagasabb készültségi fokozat mellett a SOLO TANGO kódnév alatt futó utasítás is érvénybe lépett, mely engedélyezi a megelőző atomcsapást, amennyiben a brit fenyegetettség elér egy pontosan nem megjelölt szintet. Oroszország jelezte, hogy a flotta becsült pozíciója és a tengeralattjárók hatósugara alkalmassá teszi Európán kívüli célpontok támadására, mint amilyen Isztambul, Kairó, Bagdad, Tel-Aviv vagy éppen Moszkva.

Reports < Back00:00

A Hálózat minden felhasználónak anonimitást biztosít váltottsoros SpyKill és DeAct kódolással. Nem tárolunk felhasználói adatokat, nem adunk kormányzati hozzáférést adatbázisunkhoz. Ügyeljen rá, hogy ne lépje túl az időkorlátot.