HALOZAT / NETWORK OF EDEN

Reports < Back00:00

> Megszűnt a szükségállapot Budapesten

H U / 2 7 / 9 2 1

MESS ED21 > Feloldották a szükségállapotot Budapesten. Az ideiglenes kormány bejelentette, hogy nincs az alkotmányos rend megdöntésére vagy a hatalom kizárólagos megszerzésére irányuló fegyveres cselekmény a fővárosban. Nincs gond a vízellátással, a felvásárlás ellenére sincs élelmiszerhiány. Az egészségügyi ellátás zavartalan.

Az élet látszólag ugyanolyan, mint január előtt, leszámítva, hogy a közlekedési csomópontokon folyamatos az ellenőrzés, óriási a torlódás. Az ideiglenes kormány ígéretéhez híven az alkotmányos rend elleni szervezkedéseket a zéró tolerancia elvei alapján torolja meg. Hajtóvadászat indult a zavargások alatt beazonosított fegyveres sejtek ellen.

A metróban koradélután komoly tűzharc volt. A rajtaütésnek legalább 7 áldozata van. Részleteket egyelőre senki sem tud, de valószínű, hogy a SOVIET22 fegyveresei csaptak össze az elhárítással.

Keleten három nagyvárosban egyelőre maradt a kijárási tilalom. Debrecenben, Nyíregyházán és Szegeden este 8 órától reggel 8 óráig polgári személy csak engedéllyel tartózkodhat közterületen.

Nyíregyházára nemzetközi békefenntartó csapatok érkeztek, nagyon feszült a helyzet. Jelenlétüket az Ungvár környékén összevont orosz T-14-es és T-25-ös harckocsi századokkal magyarázzák. Fegyveres harcok a keleti országrészben nincsenek, nem is voltak. Román oldalról a NEGATION által támogatott fegyveresek és a kormánycsapatok közös mozgósításáról érkeztek hírek.

Reports < Back00:00

A Hálózat minden felhasználónak anonimitást biztosít váltottsoros SpyKill és DeAct kódolással. Nem tárolunk felhasználói adatokat, nem adunk kormányzati hozzáférést adatbázisunkhoz. Ügyeljen rá, hogy ne lépje túl az időkorlátot.